Destek
Yardıma mı ihtiyacınız var? Her mesajı yanıtlıyoruz: genellikle birkaç saat içinde.
Hesabımı ve verilerimi sil
Hesabını Partly içinden silebilir veya uygulamayı yeniden yüklemeden desteğe talep gönderebilirsin.
Uygulama içinden
- Partly → Ayarlar → Güvenlik → Hesabımı sil
- Neden belirtmek isteğe bağlıdır. Devam et seçeneğini seç.
- Onayı oku ve ardından Kalıcı olarak sil seçeneğini seç.
Paylaşılan grup kayıtları veya saklanan verilerle ilgili soruların varsa silmeyi onaylamadan önce desteğe başvur.
Uygulamaya erişemiyorsan
Silme talebini aşağıdaki destek adresine gönder. Mümkünse Partly hesabına bağlı e-posta adresinden yaz. Partly’yi hesapsız kullandıysan veya bu e-postaya artık erişemiyorsan bunu belirt.
E-postayla silme talebi göndercontact@partly-app.comParolanı, giriş kodlarını veya doğrulama kodlarını asla gönderme.
Verilerinize ne olur
- Partly hesabınız ve oturum açma erişiminiz; profiliniz, kişisel mesaj ve notlarınız ve yalnızca hesabınıza bağlı dosyalarla birlikte silinir.
- Diğer üyelerin doğru bir geçmişi koruyabilmesi için paylaşılan giderler, bakiyeler ve diğer grup kayıtları kalabilir. Üyeliğiniz kaldırılır; paylaşılan bir kaydın kalması gerektiğinde hesaba doğrudan yapılan atıflar silinir veya anonimleştirilir.
- Silme işlemi 30 gün içinde tamamlanır. Yedekler 90 gün içinde temizlenir. Veriler yalnızca güvenlik, dolandırıcılığı önleme veya yasal bir yükümlülük gerektirdiğinde daha uzun süre tutulur.